Home / naslovnica / Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala prijam za najbolje vojnike i dočasnike Oružanih snaga RH

Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala prijam za najbolje vojnike i dočasnike Oružanih snaga RH

Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u petak 22.veljače 2019. održala je prijam za najbolje vojnike i dočasnike Oružanih snaga Republike Hrvatske za 2018. godinu.

Čestitavši i zahvalivši dočasnicima i vojnicima na uzornoj službi i iznadprosječnim rezultatima i postignućima u prošloj godini predsjednica Grabar-Kitarović istaknula je kako su posebno vrijednim rezultatima rada te posvećenošću obavljanju dužnosti koja bitno nadilazi redovite zahtjeve i istaknutim pojedinačnim pothvatima zaslužili mjesto među elitom Hrvatske vojske u 2018. godini.
 „Vaše vojničko držanje i ponašanje, stručnost, požrtvovnost i samoinicijativnost u obavljanju zadaća te odnos prema nadređenima i podređenima primjer su svim drugim pripadnicima Oružanih snaga kako ispuniti postavljene zadatke, izvršiti primljene zapovjedi te prevladati izazove i zapreke koje vojnički poziv, ali i privatni život postavlja pred njih. Istinski ste primjer izvrsnosti koji treba slijediti i kojemu treba težiti“, kazala je Predsjednica poručivši im da nastave tim putem. Nikada se nemojte zadovoljiti dostignutim i nastavite težiti višem i boljem jer time svatko od vas može dati bitan doprinos našim zajedničkim naporima u trajnoj izgradnji Oružanih snaga koje će i dalje biti jamcem sigurnosti i izvorom ponosa cijeloj Hrvatskoj, zaključila je Predsjednica i vrhovna zapovjednica Oružanih snaga Republike Hrvatske.

Izvor:Predsjednica.hr

Podijeli

Pogledajte još...

2. Memorijalna hodnja “Alfred Hill” za žrtve Vukovara

Pripadnici Pukovnije vojne policije krenuli su na  pješačku hodnju od Zagreba do Vukovara u čast …