Home / naslovnica / Vojna policija zauzela visoko 2. mjesto na malonogometnom turniru OS RH

Vojna policija zauzela visoko 2. mjesto na malonogometnom turniru OS RH

U organizaciji počasno zaštitne bojne OS RH danas je na Tuškancu u Zagrebu održan izlučni turnir pristožernih postrojbi GS OS RH. Pobjednik turnira će predstavljati Glavni stožer OS RH na prvenstvu OS RH koje će se održati u Splitu od 21.03.-24.03.2016. godine.
Na turniru je sudjelovalo sedam ekipa:
1. Počasno zaštitna bojna
2. Pukovnija vojne policije
3. Zapovjedništvo specijalnih snaga
4. Središnjica za upravljanjem osobljem
5. Središnjica obavještajnog djelovanja
6. Središnjica komunikacijskog informacijskog sustava
7. Dom GS OS RH

Vojna policija je u skupini pobijedila Zapovjedništvo specijalnih snaga 1:0 pogotkom Jasića i Dom GS OS RH 5:1 golovima Frankića (3), Lucića (1) i Zuanića (1) te odigrala neriješeno 1:1 protiv počasno zaštitne bojne, a gol je postigao Dobrinić i tako osvojila prvo mjesto u skupini.

Pobjednici skupina igrali su finale u koje su se plasirale ekipa Vojne policije i Središnjica komunikacijskog informacijskog sustava.
Središnjica komunikacijskog informacijskog sustava u finalu je slavila 1:0 protiv Vojne policije te su se plasirali na prvenstvo OS RH u Splitu.

Za Vojnu policiju nastupali su: Marko Jasić, Zvonko Lucić, Ante Zuanić, Stipica Bagarić, Ivan Živković, Krešimir Bakula, Matej Hodak, Ivan Dobrinić, Dino Domazet i Mladen Franjkić te Marijo Vuičić kao voditelj ekipe.

Podijeli

Pogledajte još...

Svečano otvaranje dvorane „pukovnik Ante Pavlović“

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu, u četvrtak 29. veljače 2024. …