Home / naslovnica / Vojna policija sudjelovala na Božićnom turnir u odbojci u Zapovjedništvu za potporu

Vojna policija sudjelovala na Božićnom turnir u odbojci u Zapovjedništvu za potporu

U vojarni „1. gardijske brigade „Tigrovi“ – Croatia“ održan je Božićni mješoviti turnir u odbojci, a u finalnom natjecanju održanom danas 14. prosinca 2018. godine naslov pobjednika osvojila je ekipa Hrvatskog vojnog učilišta „Dr. Franjo Tuđman“. Natjecanje je provedeno u organizaciji Zapovjedništva za potporu s ciljem promicanja Godine spremnosti i aktivnosti Hrvatskog vojnika.

Na ovogodišnjem natjecanju sudjelovalo je šest ekipa, drugo mjesto pripalo je Počasno zaštitnoj bojni, a treće Bojni NBKO.
Po završetku natjecanja zapovjednik Zapovjedništva za potporu general-bojnik Mladen Fuzul uručio je svim ekipama uspomenice za sudjelovanje te priznanja najboljima.

Zatvarajući natjecanje general-bojnik Mladen Fuzul čestitao je natjecateljima na uspjehu i dobrim rezultatima istaknuvši kako je Zapovjedništvo za potporu ove godine radilo na podizanju kvalitete sportskih terena, uređenjem sportske dvorane i teretane te atletske staze. Novoizgrađena atletska staza imati će tako i novo odbojkaško i nogometno igralište, borilište za samoobranu te kompleks vanjskih sprava, a sve s ciljem razvijanja i promicanja kulture sporta i zdravog života vojnika.

Na natjecanju su sudjelovale ekipe:

Glavni stožer OS RH

Pukovnija Vojne policije

B NBKO

HVU „Dr. Franjo Tuđman“

Počasno zaštitna bojna

Zapovjedništvo za potporu

Izvor:OSRH

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …