Home / naslovnica / Veterani Vojne policije iz Slavonije i Baranje izrađuju 3D vizire za potrebe KBC Osijek

Veterani Vojne policije iz Slavonije i Baranje izrađuju 3D vizire za potrebe KBC Osijek

I dalje unatoč raznim virusima i nedaćama nastavljamo s humanitrnim radom. I ovaj puta odlučili smo pomoći onima koji nisu štedjeli sebe kada je nama bilo potrebno. Našim medecinskim djelatnicima u KBC Osijek, odlučili smo donirati 150 komada 3D vizira za njihove potrebe. To nije kraj jer nastavljamo dalje. U suradnji s našim prijateljem Dražan Dajak i tvrtkom “Bausthoff+Metall Hrvaska d.o.o. odlučili smo napraviti i donirati 100 komada vizira za opću bolnicu Zadar.


A nakon toga nastavljamo dalje za KBC Osijek, te ukoliko postoji potreba i drugim institucijama na prijedlog Kriznog stožera OBŽ. Hvala našem kolegi Željan Ban na velikom trudu i radu s njegovim printerima kao i na volji da skupa s nama odradi još jednu humanitarnu akciju. Žao nam je što ovaj puta zbog prostora i socijalnog razmaka nismo mogli angažirati veći broj članova, ali ukoliko bude potrebno sigurno ćemo ih angažirati. Ovu akciju nazvali smo “Zajedno u ratu zajedno u miru” kako bi smo pokazali suradnju i spremnostt i jednih i drugih da pomognu kada je to potebno.
Pozivamo sve one koji mogu pomoći u nabavci materijala da nam pomognu a mi ćemo i dalje raditi kako bi smo opskrbili sve kojima je to potrebno.
A kako bi smo svi zajedno pomogli da ova nevolja prođe što prije molimo Vas #ostanitedoma . Uskoro će i ovome kraj.

ZAJEDNO U RATU ZAJEDNO U MIRUPomoć djelatnicima KBC Osijek.

Posted by Udruga veterana vojne policije Osječko-baranjske županije on Monday, April 6, 2020

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …