Home / naslovnica / Veterani Vojne policije iz Slavonije i Baranje izrađuju 3D vizire za potrebe KBC Osijek

Veterani Vojne policije iz Slavonije i Baranje izrađuju 3D vizire za potrebe KBC Osijek

I dalje unatoč raznim virusima i nedaćama nastavljamo s humanitrnim radom. I ovaj puta odlučili smo pomoći onima koji nisu štedjeli sebe kada je nama bilo potrebno. Našim medecinskim djelatnicima u KBC Osijek, odlučili smo donirati 150 komada 3D vizira za njihove potrebe. To nije kraj jer nastavljamo dalje. U suradnji s našim prijateljem Dražan Dajak i tvrtkom “Bausthoff+Metall Hrvaska d.o.o. odlučili smo napraviti i donirati 100 komada vizira za opću bolnicu Zadar.


A nakon toga nastavljamo dalje za KBC Osijek, te ukoliko postoji potreba i drugim institucijama na prijedlog Kriznog stožera OBŽ. Hvala našem kolegi Željan Ban na velikom trudu i radu s njegovim printerima kao i na volji da skupa s nama odradi još jednu humanitarnu akciju. Žao nam je što ovaj puta zbog prostora i socijalnog razmaka nismo mogli angažirati veći broj članova, ali ukoliko bude potrebno sigurno ćemo ih angažirati. Ovu akciju nazvali smo “Zajedno u ratu zajedno u miru” kako bi smo pokazali suradnju i spremnostt i jednih i drugih da pomognu kada je to potebno.
Pozivamo sve one koji mogu pomoći u nabavci materijala da nam pomognu a mi ćemo i dalje raditi kako bi smo opskrbili sve kojima je to potrebno.
A kako bi smo svi zajedno pomogli da ova nevolja prođe što prije molimo Vas #ostanitedoma . Uskoro će i ovome kraj.

ZAJEDNO U RATU ZAJEDNO U MIRUPomoć djelatnicima KBC Osijek.

Posted by Udruga veterana vojne policije Osječko-baranjske županije on Monday, April 6, 2020

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici Pukovnije Vojne policije, obilježili prvu godišnjicu tragične pogibije vojnog policajca razvodnika Darka Mujića

Pripadnici Pukovnije vojne policije obilježili su godišnjicu pogibije razvodnika Darka Mujića polaganjem  vijenaca i paljenjem …