Home / naslovnica / Tečaj za uporabu električnog paralizatora TASER

Tečaj za uporabu električnog paralizatora TASER

U Pukovniji vojne policije, Središtu za obuku Vojne policije „Bojnik Alfred Hill“, Vojarni „1.gardijske brigade Tigrovi-Cratia“ Zagreb dana 20. rujna 2019. godine izvršena je podjela Uvjerenja o uspješnom završetku Tečaja za uporabu električnog paralizatora na završnoj svečanosti uz nazočnost Zapovjednika Središtu za obuku Vojne policije „Bojnik Alfred Hill“, Pukovnka Mile Skukana i Prvog dočasnika PVP časničkog namjesnika Damira Pavlovića.
Na obuci su uz pripadnike Pukovnije Vojne policije sudjelovala i dva (2) pripadnika Vojne policije Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, a s ciljem razvoja suradnje članica Američko-jadranske povelje (A5).

Tečaj je u potpunosti proveden sukladno odobrenom Planu i programu obuke i ocjenjivanje “Uporaba električnog paralizatora”. Polaznici su stekli i razvili potrebita znanja, sposobnosti i navike te potrebne mjere sigurnosti u izvršavanju tematske zadaće.

Prosudba statusa provedbe cjelokupnog tečaja temeljem postignutih rezultata polaznika i cjelokupne organizacije i planiranja je „UVJEŽBAN“.

Izvor:OSRH

 

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …