Home / naslovnica / Suradnja Policijske uprave karlovačke i 2. satnije Vojne policije Karlovac

Suradnja Policijske uprave karlovačke i 2. satnije Vojne policije Karlovac

Ovim stručnim usavršavanjem pripadnika Vojne policije nastavljena je i proširena suradnje između tih dviju ustrojstvenih jedinica MUP-a i MORH-a

U suradnji MUP-a RH, Policijske uprave karlovačke i MORH-a, 2. satnije Vojne policije Karlovac, a temeljem Sporazuma o suradnji između MUP-a i MORH-a, održana je obuka o postupcima pri narušavanju javnog reda i mira u većem obimu.

Prošlog tjedna na ovu temu policijski službenici temeljne i interventne policije Policijske uprave karlovačke pripadnicima 2. satnije Vojne policije Karlovac održali su teorijski i praktični dio obuke postupaka pri narušavanju javnog reda i mira u većem obimu. Teorijski dio obuhvaćao je dijelove temeljem Zakona o policijskim poslovima i ovlastima te Pravilnika o načinu postupanja policijskih službenika, a praktični dio proveden je sukladno Programu stručnog usavršavanja Interventne policije.

Ovim stručnim usavršavanjem pripadnika Vojne policije nastavljena je i proširena suradnja između tih dviju ustrojstvenih jedinica MUP-a i MORH-a.

Izvor: https://karlovacka-policija.gov.hr

 

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …