Home / naslovnica / Pukovnija Vojne policije pobjednik na turniru pristožernih postrojbi u malom nogometu

Pukovnija Vojne policije pobjednik na turniru pristožernih postrojbi u malom nogometu

Svečanim postrojavanjem sudionika te pozdravnim govorom zapovjednika Pukovnije vojne policije brigadira Mate Radoša u utorak, 18. lipnja 2019. u vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” otvoreno je izlučno natjecanje pristožernih postrojbi za 17. prvenstvo Hrvatske vojske u malom nogometu.

Na natjecanju su sudjelovali pripadnici Počasno-zaštitne bojne, Pukovnije vojne policije, Zapovjedništva specijalnih snaga, Središnjice za obavještajna djelovanja i pripadnici Središnjice za upravljanje osobljem.
Prvo mjesto na natjecanju osvojili su pripadnici Pukovnije vojne policije pobijedivši u finalu pripadnike Počasno-zaštitne bojne s rezultatom 3:1, koji su potom završili na drugom mjestu, dok su treće mjesto osvojili pripadnici Zapovjedništva specijalnih snaga.

Najbolji strijelac turnira je narednik Krešimir Bakula iz Pukovnije vojne policije, najbolji igrač turnira je desetnik Mladen Franjkić iz Pukovnije vojne policije, dok je najboljim vratarom turnira proglašen desetnik Marko Jasić iz Pukovnije vojne policije.

Medalje i pehare uručio je načelnik stožera Pukovnije vojne policije pukovnik Josip Beljan koji je čestitao najboljima te istaknuo važnost bavljenja sportom. Natjecanje su sudili licencirani suci HNS-a Edo Vulić i Mario Soldić.

Čestitavši igračima na sudjelovanju brigadir Mate Radoš izrazio je zadovoljstvo organizacijom turnira, kao i činjenicom da je natjecanje proteklo u sportskom duhu i bez ozljeda.

Pukovnija vojne policije kao pobjednik ovog turnira sudjelovat će na 17. prvenstvu Hrvatske vojske u malom nogometu koje će se održati od 28.06.-30.06.2019. u sportskoj dvorani Martinovka, Miramarska cesta bb, Zagreb.

Rezultati:

PVP – SOD 7:0, ZSS – PZB 0;4, PVP – SUO 7:0, SUO – SOD 5:4,

za treće mjesto ZSS  – SOD 3:0

finale PVP – PZB 3:1

Foto galerija klikom na fotografiju

Podijeli

Pogledajte još...

Svečano otvaranje dvorane „pukovnik Ante Pavlović“

U vojarni “1. gardijske brigade Tigrovi – Croatia” u Zagrebu, u četvrtak 29. veljače 2024. …