Home / naslovnica / Pripadnici Pukovnije vojne policije na međunarodnoj izložbi pasa CACIB Zagreb

Pripadnici Pukovnije vojne policije na međunarodnoj izložbi pasa CACIB Zagreb

Na međunarodnoj izložbi pasa CACIB Zagreb 2018., 24. i 25. studenoga 2018. održanoj na Zagrebačkom velesajmu u sklopu specijalnog programa za posjetitelje, već tradicionalno sudjelovali su vodiči i vojno-radni psi Satnije za obuku vodiča i službenih pasa „Satnik Krešimir Ivošević“ Pukovnije Vojne policije.
Pripadnici satnije izveli su niz atraktivnih i vrlo složenih vježbi obrane i napada i detekcije eksploziva koje su prezentirale visoki stupanj uvježbanosti i obučenosti vojno-radnih pasa Pukovnije vojne policije.

Najviše zanimanja i interesa okupljenih, a posebno mlađeg dijela publike, izazvala je vježba „Poticanje i kanaliziranje plijenskog nagona“ sa štencima pasmine njemački ovčar iz vlastitog uzgoja, starosti 3 mjeseca.

Obučenost vojno-radnih pasa Pukovnije vojne policije na najbolji način prezentirali su: pr Martina Radić i njemački ovčar Keni, ds Ivan Brcković i njemačka ovčarka Mina, sk Filip Smiljanić s belgijskom ovčarkom Didi, sk Daniel Vuković i njemačka ovčarka Kora te nnr Alen Magdalenić, ds Dino Opačak i sk Mijo Brdar i njihovi štenci Aska, Alca, Arwen, Arco i Ajax.

Markirant, nnr Robert Najman svojom profesionalnošću i iskustvom doprinio je samoj realnosti i izazovnosti vježbi dok je narator vježbe nnr Ante Cvitanović slikovito opisivao svaki segment provedbe.

izvor:OSRH

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …