Home / naslovnica / Pripadnici Pukovnije vojne policije na 2. Krka polumaratonu

Pripadnici Pukovnije vojne policije na 2. Krka polumaratonu

Na poziv organizatora, Atletskog kluba „Maraton 2000“ Karlovac, 13. travnja 2019., pripadnici Pukovnije vojne policije sudjelovali su na 2. Krka polumaratonu. Na utrci je sudjelovalo 11 pripadnika od kojih i jedna pripadnica.

2. Krka polumaraton međunarodna je atletska utrka koja je po drugi put održana unutar Nacionalnog parka Krka i pružila je trkačima jedinstveni ugođaj trčanja u jednom od najljepših dijelova Hrvatske uz neposrednu blizinu prirodnog fenomena rijeke Krke. Staza je većim dijelom ravna s jednim težim i duljim spustom i usponom u kanjon Krke kod Brljanskog jezera. Start utrke je bio u centru „Puljani“, a cilj u amfiteatru „Burnum“, rimskom vojnom objektu, posebno atraktivnoj lokaciji.

Svi pripadnici Pukovnije vojne policije su sudjelovali na polumaratonu i uspjšno je završili, a nisu izostali ni rezultati u ukupnom poretku od kojih izdvajamo osvojeno 15., 17., 30. i 31 mjesto.
Posebno ističemo osvojeno 2. mjesto stožernog narednika Mladena Tisaja u kategoriji M45 (1974.-1965.) i 6. mjesto vojnikinje Glorije Borina u kategoriji ŽS (1999.-1985.).

Kao i na utrci Kalnik Trail, za pojedine pripadnike Pukovnije vojne policije sudjelovanje na Krka polumaratonu bio je poseban natjecateljski izazov. Na kraju priprema za natjecanje za najspremnijeg pripadnika Hrvatske vojske “Memorijal bojnik Davor Jović-natjecanje Prvi za Hrvatsku” ovo je bila prilika za posljednju provjeru i u natjecateljskom okruženju podizanje tjelesne pripremljenosti.

Izvor:OSRH

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …