Home / naslovnica / Pripadnci Pukovnije vojne policije na utrci Kalnik Trail

Pripadnci Pukovnije vojne policije na utrci Kalnik Trail

Na poziv Udruge kineziologa Grada Križevaca, 23. ožujka 2019. godine, 9 pripadnika i 2 pripadnice Pukovnije vojne policije, sudjelovalo je na utrci Kalnik Trail.

Utrku je organizirala Udruga kineziologa Križevci koja se zalaže za podizanje društvenog statusa tjelesne i zdravstvene kulture, sporta, sportske rekreacije i ostalih organiziranih sportskih aktivnosti.

Trail utrka podrazumijeva trčanje ili hodanje označenom stazom po šumskim, zemljanim i makadamskim putovima u zadanom vremenu.
Utrka je imala tri dužine staza, obiteljska kategorija BOR (plava) u dužini 7 km, POTOK (zelena) u dužini 14 km s 500 metara uspona te najduža KAMEN (crvena) od 25 km s 1000 metara uspona. Na stazi u dužini 7 km sudjelovali su i natjecatelji koji su trčali sa psima.

Start je bio u centru sela Kalnik, kružila je prekrasnim Kalničkim gorjem te je završila gdje je i počela. Na utrci je sudjelovalo više od 700 natjecatelja.

Za pojedine pripadnike Pukovnije vojne policije sudjelovanje na utrci je bio poseban natjecateljski izazov. Kako su u tijeku pripreme za natjecanje za najspremnijeg pripadnika Hrvatske vojske “Memorijal bojnik Davor Jović-natjecanje Prvi za Hrvatsku” koja će se ove godine održati u Udbini, ovo je bila prilika u natjecateljskom okruženju za provjeru a i podizanje tjelesne pripremljenosti. Svi pripadnici su sudjelovali na stazi POTOK i uspjšno je prošli, a nisu izostali ni rezultati od kojih izdvajamo osvojeno 3., 8., 12. i 15. mjesto.

Izvor:OSRH

 

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …