Home / naslovnica / Osnivačka skupština Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata podružnice Krapinsko-zagorske županije

Osnivačka skupština Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata podružnice Krapinsko-zagorske županije

Dana 19.12.2017. u prostoriji vatrogasnog doma u Krapini, održana je Osnivačka skupština Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata podružnice Krapinsko-zagorske županije.

Tim povodom, okupio se dovoljan broj trenutnih i budućih članova Udruge koji su glasali za predstavnike UBVVPDR podružnice Krapinsko-zagorske županije. Počasni gosti koji su svojim dolaskom uveličaju događaj su zamjenik gradonačelnika grada Krapine, gospodin Dragutin Kozina i zamjenica načenika općine Đurmanec, gospođa Ivančica Hrček.

Skupštinu je vodila krovna podružnica iz Zagreba u sastavu predsjednika UBVVPDR, g. Željka Jakobčića i dopredsjednika Udruge, g. Jakova Stanušića, a zajedno s gospodinom Božidarom Županićem činili su radno predsjedništvo pri osnivačkoj skupštini.

Nakon uvodnog dijela o djelovanju Udruge i budućim planovima krovne organizacije krenulo je glasanje za izbor predstavničkog tijela UBVVPDR PKZž. Jednoglasno je izabran predsjednik Udruge branitelja i veterana Vojne policije iz Domovinskog rata podružnice Krapinsko-zagorske županije, g. Damir Mihočinec, jednoglasno je izabran  dopredsjednik UBVVPDR PKZŽ, g. Josip Škrlec i jednoglasno tajnik, g. Robert  Skender.

Novoizabrani predsjednik UBVVPDR PKZŽ, g. Mihočinec, zahvalio je svim prisutnim na povjerenju te obećao kako to povjerenje neće iznevjeriti, a tajnik, g. Škrlec, zahvalio je svim prisutnim na podršci kao i onima koji su pismeno dali podršku za osnivanje udruge.

Posebno zahvaljujemo gradu Krapini i gradonačelniku g. Zoranu Greguroviću  što su našoj novoosnovanoj podružnici ustupili prostor za poslovanje i to na adresi: Trg Ljudevita Gaja 12 u Krapini.

 

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …