Home / naslovnica / Organizacijsko provedbeni odbor na prijemu kod Presjednice Vlade

Organizacijsko provedbeni odbor na prijemu kod Presjednice Vlade

Organizacijsko provedbeni odbor svečanog obilježavanja 20.obljetnice osnutka i djelovanja Vojne policije OSRH

1.8.2011. na prijemu kod Predsjednice Vlade RH gospođe Jadranke Kosor

Predsjednica Vlade  RH gospođa Jadranka Kosor primila je   prošireni organizacijsko provedbeni odbor svečanog obilježavanja 20.obljetnice osnutka i djelovanja Vojne policije OSRH.

Organizacijski  odbor upoznao je predsjednicu Vlade i Ministra Obrane Davora Božinovića  sa planom i programom proslave obilježavanja 20 godina osnutka Vojne policije OS RH.

Tom prigodom general pukovnik u mirovini gosp.Mate Laušić predsjednici Vlade je uručio knjigu “Vojna policija u domovinskom ratu”.

U predstavljanju plana i programa predsjednica Vlade je istaknula da je počašćena pozivom i da će se rado odazvati svečanom obilježavanju 20.godina Vojne policije.

U ime organizacijsko provedbenog odbora Predsjednici Vlade,  general pukovnik u mirovini Mate Laušić uručio je knjigu “Vojna policija u Domovinskom ratu”.

Uz generala Laušića u izaslanstvu su bili i Načelnik odjela Vojne policije OS RH, pukovnik Tihomir Zebec, Načelnik stožera pukovnije VP, pukovnik Mate Radoš, pukovnik Branko Cvitanović, te iz  Udruge branitelja i veterana Vojne policije gospodin Željko Jakobčić Predsjednik, Dopredsjednik Jakov Stanušić i Tajnik Damir Kozić.

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …