Home / naslovnica / Održan zajednički tradicionalni izlet u Ličko-senjsku županiju

Održan zajednički tradicionalni izlet u Ličko-senjsku županiju

Održan zajednički tradicionalni izlet u Ličko-senjsku županiju, 15.09.2018.

Prošla subota protekla je u znaku zajedničkog druženja svih članova UBVVPDR i članova njihovih obitelji koji su taj dan proveli u aktivnostima koje je za njih pripremila krovna Udruga uz domaćine-članove iz Podružnice Ličko-senjske županije.

Tim povodom, popunjen autobus članova , članova njihovih obitelji te djelatnih vojnih osoba iz Pukovnije Vojne policije, vođeni predsjednikom UBVVPDR, Željkom Jakobčićem, u ranim jutarnjim satima uputili su se prema Pećinskom Parku Grabovača gdje ih je stručno vodstvo dočekalo s pićem dobrodošlice. Grupe su tom prilikom obišle, između ostalog, špilju Samograd i upoznale jednu od najpoznatijih turističkih špilja u Hrvatskoj.

Nakon PP Grabovače, uputili su se u Lički Osik gdje ih je dočekao župan crkve Sv. Josipa, vlč. Luka Blažević gdje je održana Sveta misa, a odmah potom i zajednički ručak u ugodnoj atmosferi.

Tijekom jednodnevnog izleta, koji je ujedno bio i edukativnog, kulturološkog sadržaja, obišao se Memorijalni centar „Nikola Tesla“ Smiljan, Spomen dom dr.Ante Starčevića te se posjetio Muzej Like u Gospiću uz stručno vodstvo kustosa.

Povratak je bio u večernjim satima.

Ovim putem zahvaljujemo na ugodnoj dobrodošlici koju su za nas pripremili članovi UBVVPDR-Podružnice Ličko senjske županije, ravnateljici Pećinskog parka Grabovača Jeleni Milković,  g. Mariju Marasu iz Spomen doma dr. Ante Starčevića, te g. Zvonimiru Šuperu za divnu suradnju i pomoć pri organizaciji zajedničkog izleta.

Zahvaljujemo svim članovima, podružnicama Udruge koji su se sa svojom obitelji  odazvali tradicionalnom zajedničkom jednodnevnom druženju kojeg se veselimo ponoviti što skorije.

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …