Home / naslovnica / OBILJEŽEN DAN POLICIJE Na pulskoj Karolini policijski motociklisti prezentirali svoje vještine vožnje

OBILJEŽEN DAN POLICIJE Na pulskoj Karolini policijski motociklisti prezentirali svoje vještine vožnje

Tradicionalnim polaganjem vijenaca kod Središnjeg križa na Gradskom groblju i na spomeniku Hrvatskim braniteljima u Parku Franje Josipa danas je u Puli obilježen Dan policije i blagdan sv. Mihovila, zaštitnika policajaca.

Vijence su položili načelnik Policijske uprave istarske Božo Kirin, zamjenik župana koji obnaša dužnost župana Istarske županije Fabrizio Radin i pročelnik Ureda Grada Aleksandar Matić.Načelnik PU Istarske Božo Kirin ovom se prilikom zahvalio svima na dolasku te je pozvao sve prisutne da minutom tišine odaju počast svim hrabrim policijskim službenicima koji su tijekom Domovinskog rata i u obavljanju policijskih zadaća dali ono najvrijednije, svoje živote.

Nakon svečanosti, na pulskoj Karolini održano je natjecanje najboljih policijskih motociklista Memorijal Šime Buzov. Natjecalo se po dvoje policijskih službenika iz svake policijske uprave – Mobilne jedinice prometne policije i Uprave za posebne poslove sigurnosti. Također, održan je i moto show i akrobacije Dejana Špoljara.

Izvor: Glas Istre

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici tima VP sudjelovali u provedbi bojevog gađanja multinacionalne vojne policije

Pripadnici tima vojne policije sudjelovali su u provedbi bojevog gađanja multinacijonalne vojne policije na vojnom …