Home / naslovnica / “Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

“Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

Učenici Hotelijersko turističke škole iz Zagreba i ove su godine otvorili izložbu fotografija pod nazivom:”Moj Vukovar sazdan od prkosa i čuda”.

Veterani Vojne policije već drugu godinu uspješno surađuje s učenicima Hotelijersko-turističke škole u sklopu edukativnog projekta Ja domovinu imam”, kojom su educirani o kronološkim događajima iz Domovinskog rata te važnosti Vojne policije u Domovinskom ratu i danas.

Učenici su 18.11.2018. ,pod vodstvom profesorice u mirovini, gđe Dubravke Bouša Slabinac te ostalih profesora navedene škole, zajedno s veteranima VP  sudjelovali u Koloni sjećanja na 27. obljetnicu pada Vukovara.
U čast svim poginulima i sjećanje na pad grada Heroja, učenici su otvorili izložbu kojoj su nazoćili zapovjednik Središta vojne policije za obuku “Bojnik Alfred Hill” pukovnik Mile Skukan, pukovnik Milivoj Perić iz samostalnog sektora VP .predstavnici  UBVVPDR te general u mirovni Mate Laušić,

Izložba je bila otvorena za sve zainteresirane od 26.studenog do 30.studenog 2018.godine u školi HTT iz Zagreba, na adresi Frankopanska 8.

Autori fotografija su Roko Raguž, Roberta Marković i Fran Slonjšek kojima zahvaljujemo na ustupanju istih.

Zahvaljujemo učenicima i profesorima Hotelijersko-turističke škole na još jednoj uspješnoj suradnji te se veselimo nastavku rada na novim projektima!

 

Podijeli

Pogledajte još...

Policijski službenici i Vojni policajci motociklisti odrađuju pripremu i trening vožnju

Danas, 15. ožujka na ŠRC Korana u Karlovcu smo za policijske i vojne motocikliste započeli …