Home / naslovnica / HŽ Putnički prijevoz: Povoljniji prijevoz vlakom za branitelje

HŽ Putnički prijevoz: Povoljniji prijevoz vlakom za branitelje

Podsjećamo da je HŽ Putnički prijevoz potpisao ugovor kojim je osiguran popust za prijevoz vlakom za zaposlene i nezaposlene branitelje, branitelje koji koriste braniteljsku mirovinu i supružnike branitelja, a kako je svojevremeno objavljeno na www.hzpp.hr.

Potpisnici su bili predsjednik Uprave HŽ Putničkog prijevoza Željko Ukić, članovi Uprave Mladen Lugarić i Damir Rubčić te predsjednik Saveza udruga branitelja radnika RH Siniša Mastelić.
Tom prilikom, a povodom potpisivanja ugovora, predsjednik Uprave HŽPP Željko Ukić izjavio je: “Cilj ove uprave je popularizirati javni željeznički prijevoz i privući što više građana na korištenje prijevoza vlakom. Stoga nam je iznimno važno što smo ovim ugovorom osigurali popust za braniteljske udruge. Vjerujemo da će branitelji koristiti popuste i da će biti zadovoljni uslugom koju im pruža HŽ Putnički prijevoz.”

Predsjednik SUBR HR Siniša Mastelić naglasio je: “Savez okuplja 30.000 članova, a osiguravanje ovog popusta nam je bitno kako bismo našim članovima olakšali njihovu svakodnevicu. Na temelju novog Zakona o braniteljima osigurali smo povoljniji prijevoz za sve kategorije branitelja. S obzirom na braniteljski doprinos u stvaranju države, smatramo da naši članovi to zaslužuju te će se savez i dalje zalagati za osiguravanje kvalitetnog života svim svojim članovima.”

Ističemo da je ovom suradnjom osiguran popust od 30 do 50 posto u redovitim vlakovima na području Lijepe naše.

Izvor:HŽPP

Podijeli

Pogledajte još...

Pripadnici Vojne policije pružili pomoć ozlijeđenom djelatniku Čistoće

Ozlijeđenom djelatniku Čistoće ispred Odlagališta otpada Jakuševec prvu pomoć pružili su pripadnici Pukovnije vojne policije …